Jornada 18 (28/02/09)

4 comentarios:

Guillermo ha dit...

San Lorenzo - Natació Terrassa (0-11)

A pesar de que el resultado ya lo dice todo, merece la pena mencionar que en esta ocasión el equipo salió "enchufado" desde el principio, ya que a los 12 segundos de partido ya llevaba el marcador a favor.
El árbitro se cansó de apuntar goles, por lo que al finar en el acta solo puso 0-10 (que no es poco).
Felicitaciones al San Lorenzo por las nuevas instalaciones, con un terreno de juego fantástico.
Los goles del partido fueron marcados por:
Sánchez, Arnau, Guillem (3), Ivan, Eric (2), Marc (2)y Jordi.

tonia ha dit...

Sant Cugat 7 - Barberà Andalucia 3

A diferència de la primera volta, aquesta vegada sí el SantCu s'ha imposat amb claredat al Barberà Andalucia. Tot i avançar-se l'equip visitant en el marcador amb 0-2, els vermells-i-negres s'han sobreposat a les adversitats i han marxat al descans remuntant el resultat (3-2).
El SantCu torna a desplegar el seu millor joc, equilibri en les posicions, bona transició entre línies i possesió de pilota. Amb aquestes premises sobre la gespa els locals van dominar per complert la segona meitat fins imposar la seva autoritat. Fruit d'aquest domini s'arribava al final del partit amb el resultat definitiu de 7-3. El joc practicat aquesta jornada pel SantCu augura una segona volta amb força expectatives pel conjunt vermell-i-negre que el mantingui en la lluita pels tres primers llocs de la classificació.

BAGENC ha dit...

Partit en el que ha guanyat el millor, encara que el resultat no fa realitat al joc que s´ha vist. La primera part ha estat força igualada, arribant amb 0 a 3. La segona part, amb l´equip una mica més cansat han començat a caure el gols i els ànims dels nostres nens, afegit a la mala fortuna que ha col.laborat a que ens fessim 4 gols en propia porteria, fruit de rebots que sempre hem tingut en contra. No obstant, l´equip ha seguit donant la cara fins al final, com és costum en ells,demostrant novament que tenim un equip amb caràcter tot i ser majoritàriament nens de primer any.
Felicitats als nens del Manresa, i felicitats i ànims pels del Fruitosenc.