headerphoto
Prem sobre el títol de l'entrada per a veure tots els comentaris.

Jornada: 22 (28/03/09)





video: Can Parellada - Maurina Egara (www.youtube.es)


4 comentarios:

BAGENC ha dit...

Fruitosenc 2 Barberà 5.
Tot i que el Fruitosenc s´ha esforçat, i ha jugat millor que la setmana passada, ha trobat a faltar molt avui al seu entrenador, i la seva forma de fer jugar els nens.
Afortunadament la seva absència s´ha degut a una molt bona notícia, ja que ha estat pel naixement del seu fill. Des d´aquí volem felicitar-lo, i als seus.
També volem felicitar a l´equip contrari per la seva victòria.

Guillermo ha dit...

Gimnàstic - Natació (2-3)

P A R T I D A Z O
Dos grandes equipos sobre el terreno de juego, marcador ajustado, emoción desde el primer minuto y remontada en el último segundo, son los ingredientes necesarios para disfrutar viendo jugar a estos pequeños.
Los dos equipos fueron a por el partido e hicieron meritos suficientes para hacerse con la victoria.
A los locales les faltó la suerte, pues tras ir por delante en el marcador, encajaron el tercero en el último suspiro, además de desaprovechar un lanzamiento al larguero que les podía haber dado la victoria.
Los visitantes, se repusieron después de ir por detrás en el marcador, consiguiendo tres puntos muy valiosos frente al único equipo, capaz hasta el momento, de arrebatar un punto contra el líder.
El Natació no conseguía finalizar las ocasiones frente a la portería del Gimnastic y tuvo que ser en jugadas a balón parado como logró finalmente hacerse con el partido.
Marc consiguió el 1 a 1 tras rematar un lanzamiento de corner.
Guillem hizo el 2 a 2 de lanzamiento de libre directo y finalmente Eric marcó el tercero al recoger en interior del área un rechace tras un lanzamiento de falta que se estrello inicialmente contra la barrera.
Ahora toca ir partido a partido hasta el final de la temporada, con el único objetivo de disfrutar jugando y sin preocuparse por la clasificación.

Esport_i_diversió ha dit...

SQV-Junior 3-4.
El marcador, O-3 al descans, 3-3, al segon tram de la segona part i, als darrers minuts, 3-4. Podian haver passat qualsevol cosa a partir del 3-3...Emoció, lluita i esportivitat i gran arbitratge, fent de mestre als nens.

Administrador ha dit...

Des de Barberà la Montse ens ha deixat el següent missatge:

"Celebrat ahir a la tarda el partit Cerdanyola - Barbera Andalucia ajornat, va acabar amb un merescut empat a 4 gols.
Enorabona als dos equips pel bon partit que fan fer, seguiu aixi."

Compta fins a tres i...