¿Alguna noticia del Jabac-Sant Cugat?

tonia ha dit...

Jabac Terrassa 7 - Sant Cugat 1

Una setmana més el Sant Cugat pateix una derrota, la més contundent de tota
la temporada. Els primers cinc minuts de partit els locals ja s'avançaven 2-0 com a conseqüència de dos greus errors defensius. Poc després i amb un potent xut des de fora l'àrea els egarencs aconseguien el 3-0, resultat amb el que s'arribava al descans.
La segona meitat semblava començar millor pels vermells-i-negres. Durant deu minuts el SantCu mantenia més la possessió de la pilota i el joc es desenvolupava majoritàriament en camp contrari. Així, els visitants reduïen les distàncies (3-1). A partir d'aquest moment el Jabac Terrassa va recuperar el control del partit i va esborrar del terreny de joc al SantCu, desequilibrant en totes les seves línies i sobretot per banda esquerra, on les continues internades del seu hàbil extrem desbordaven la defensa visitant fins arribar al resultat final de 7-1, fruit del excel·lent joc dels locals i d'una pèssima actuació del Sant Cugat.
És evident que els vermells-i-negres no passen per un bon moment. Els comentaris dels seguidors contraris així ho confirmaven: “que l’hi passa a aquest equip? No és el mateix d’abans! Amb aquesta porten dos golejades, la del Natació i la nostra. Com pot ser que aquest equip ens guanyés la primera volta?”
Tenen tota la raó. Quelcom no funciona. Arribada la mateixa jornada de la primera volta el SantCu només havia perdut un partit, aconseguit 17 punts, 34 gols a favor i 24 en contra. En aquesta segona volta, fins ara, l’evolució ha estat del tot negativa: 4 partits perduts, 12 punts, 42 gols a favor i 35 en contra.
El temut Tourmalet arriba al seu cim la propera setmana en front del Sant Quirze. Desitgem que els nostres jugadors recuperin el seu millor joc i facin gala de la seva qualitat i bon futbol. Que, sense cap mena de dubte, porten a les seves botes.