headerphoto
Prem sobre el títol de l'entrada per a veure tots els comentaris.

Jornada:11 (20/12/08)



Una vegada complert el primer terç de la lliga, això està que fa FUM FUM FUM



Los misters del Natació si se comerán los turrones esta temporada, y el jamón, y el cava, y...(foto y comentario de Agapito)


crónica: Junior - Manresa (www.cemanresa.com)

8 comentarios:

BAGENC ha dit...

RAMON LLORENÇ 0 FRUITOSENC 3.
Partit que ha dominat en tot moment el fruitosenc, que ha jugat practicament tot el partit al camp contrari, disposant de diverses ocasions per ampliar el marcador.
El Ramon Llorenç amb una defensa contundent, ha impedit que el resultat fos més ampli, unit a que als metres finals, els nostres nois avui no tenien gaire punteria.
Al final un nou bon resultat, que confirma la progressió de l´equip.
Felicitats per tothom i bones festes.

Guillermo ha dit...

Natació Terrassa - Cerdanyola (7-3)

Tras tres jornadas sin puntuar y cuando todo hacía pensar que los misters del Natació ivan a seguir mismos los pasos de Shuster, el equipo nos ha obsequiado con la mejor segunda parte de la temporada.
Esta nueva victoría permitirá que de momento el staff técnico se pueda "comer los turrones" JA JA...
Los goles del Natació corrieron a cargo de:
Arnau, Eric, Bernat, Víctor S, Marc y Guillem(2).
¡¡¡ BON NADAL !!!

Galindo ha dit...

Jabac tarrasa 3 Sant Quirze 3

GRADO DE HUMEDAD 35%
TEMPERATURA 4º
POSESION DEL BALON 78%
Gran partido disputado en el Municipal can Jofresa ante un rival que busca posicionarse en la parte alta de la tabla. Los Sanquircenses han disputado un gran partido aun dominando el encuentro, en la primera mitad perdiamos por 2 a 0 pero la valentía y la insistencia de los muchachos de Puyol(Sant Quirze)nos ayudaba a que el balón tarde o temprano entrara entre los tres palos, ya que no teniamos el factor suerte de nuestra parte.Mandando el balón en varias ocasiones contra los palos. Por lo que con méritos propios hemos llegado tantas veces al área del contrario que hemos podido acortar distancia por mediación de un penalti.La tensión estaba existente en cada minuto y como un jarro de agua fría el Jabac nos colocaba el tercer gol, pero en una jugada dentro del área puesto que nos encontrabamos atacando continuamente nos han echo otro penalti por lo que el partido se ponía mas tenso. pero la insistencia de los jugadores es premiada, a 5 minutos del final un chut cruzado y pegado al palo marcaba Joan el tercer gol.
felicitaciones a los chavales del Jabac que en todo momento han marcado el buen saber estar en un partido tan intenso como el vivido hoy.
Felicidades y buenas fiestas a todos.

rafa ha dit...

JUNIOR 2 C.E.MANRESA 4
Bien no me canso de decir que estamos en una competicion muy atractiva ya que las victorias del manresa son muy trabajadas sobre rivales muy duros,ya que la semana pasada nod costo encarrilar el partido con la maurina esta semana ha sido de escandalo ya que el tercer clasificado el junior nos ha dado una leccion de lo que es jugar en equipo pasandose el balon desde el portero a todas las lineas sin rifar en ningun momento el balon queriendolo jugar siempre pero no ostante lo que parece ser lo diferente a lo demas es la calidad de toda la plantilla del manresa que ha base de pundonor y coraje y muncha calidad en varios jugadores siempre acaban decantando el resultado a nuestro favor y comportadonos como unos rivales muy duros ante todos los equipos y de esta manera afiazandonos en la primera posicion de la clasificacion con la presion añadida que tendremos que ir a jugar todos los partidos ya que equipo que nos enfrentamos nos pone las cosas mas complicadas.
Buenas fiestas a todo el blogg y esperemos continuar a este nivel de campeonato
FELIZ 2009 A TODOS LOS JUGADORES
Y ACOMPAÑANTES DEL GRUPO.

tonia ha dit...

Sant Cugat 7 - Can Parellada 1

Còmode victòria del Sant Cugat en front del Can Parellada. Tot i el resultat del marcador el SantCu tampoc ha desplegat en aquest partit el seu millor futbol. Ara toca gaudir d'aquestes vacances i aprofitar per carregar les piles de cara al proper any.

¡Bon Nadal i FeliÇ Any 2009!

Cala ha dit...

Maurina 3 - Gimnàstic Manresa 3

Hola amigos. Hoy he ido a ver el partido de los excompañeros de mi hijo y aquí os dejo el resultado de un disputado partido.

Administrador ha dit...

Este comentario de Ajax lo he cambiado aquí

Ajax ha dit...

MAURINA EGARA 3 GIMNASTIC 3

Partido que en los primeros minutos del encuentro parecía dominar el Gimanastic adelantandose en el marcador por 1-0, pero con la habilidad y velocidad de algún jugador del Maurina se a puesto por delante en el encuentro , al final de la primera mitad por 2-1.

Finalmente el la segunda parte y con un marcador a favor del Maurina Egara de un 3-2 , el Gimnastic a empatado el encuentro en los últimos minutos del partido , gracias a una apuesta muy arriesgada , pero valiente de los entrenadores del Gimnastic.

Felices Fiestas a todos.

20 / desembre / 2008 20:48

Administrador ha dit...

Este comentario de Esport_i_diversió lo he cambiado aquí

Esport_i_diversió ha dit...

(Avui la crònica m’ha sortit mol llarga, però és que el partit ha estat boníssim !!)

Partit intensíssim el disputat avui entre el Jabac i el Sant Quirze, en que hi ha hagut de tot, penals, polèmica, gols, pals i molta, molta emoció i passió.
El partit començava amb lleuger domini del SQV però el Jabac no perdia en cap moment la posició i la compostura. Tot i així, les primeres ocasions eren del SQV. En aquestes, en una contra el Jabac aconsegueix plantar-se davant del porter del SQV que, tot i tocar la pilota, no pot aconseguir desviar-la el suficient inaugurant així el Jabac el marcador. El partit mantenia la tònica de jugar-se més en el camp del Jabac que del SQV, però pocs minuts després, en una falta lateral prop de l’àrea del SQV, el Jabac fa el 2 a 0 en un autèntic golàs de falta directa que entra pel pal llarg picant a l’escaire.
El SQV no es desanimà i abans d’acabar la primera part encara fa dos xuts al pal i aconsegueix escurçar distàncies transformant un clar penal que ho deixa tot per decidir per la segona part.
La segona part comença amb un SQV decidit a capgirar el marcador i posa setge a la porteria del Jabac, amb un seguit d’ocasions que increïblement no acaben en gol, estavellant fins i tot una tercera pilota al pal. Tal és el desig i al mateix temps la passió i emoció desfermada, que en una d’aquestes ocasions que increïblement no acaben en gol, el davanter del SQV que ha estat a punt de fer l’empat no pot contenir els plors !!. I en aquestes, el SQV rep un veritable gerro d’aigua freda, doncs en un contraatac aïllat el Jabac aconsegueix el 3-1 que gairebé els donava una victòria, car quedaven menys de 10 minuts, que el SQV havia estat buscant amb totes les seves forces.
Semblava que aquest tercer gol havia deixat KO al SQV però en una jugada aïllada, un davanter del SQV s’escapa i en entrar a l’àrea cau al terra, xiulant l’àrbitre un penal molt protestat per la banqueta del Jabac. En aquest sentit caldria que tinguessin present que es tracta d’esport i, a més a més, de nens de set anys, per tant es tracta de donar bon exemple i no comportar-se com ho han fet (en acabar el partit, algun dels membres de la banqueta ha semblat fins i tot negar-se a saludar l’àrbitre).
Aquest penal ha estat impecablement transformat i ha tornat a donar forces al SQV que s’ha tornat a abocar a la porteria del Jabac fins empatar el partit a les acaballes del partit en una gran jugada individual.
En definitiva, partit molt ben jugat pels dos equips amb un gran SQV que es queda amb l’alegria d’empatar un partit que semblava perdut, i al mateix temps amb el mal regust de boca de no haver guanyat un partit que segurament mereixia guanyar vistos els mèrits fets en el global del partit.
Destacar finalment la gran fe d’aquests petits però grans jugadors del SQV que, tot i ser només set jugadors de camp i el porter, no han defallit en cap moment i això els ha permès empatar el partit quan semblava que ja no seria possible.
21 / desembre / 2008 00:52

Compta fins a tres i...