headerphoto
Prem sobre el títol de l'entrada per a veure tots els comentaris.

Novetats segona volta

Directius del F.C.Barcelona estan en contacte amb la F.C.F. per a negociar la inclusió en el Grup 18 Futbol-7 , d'un equip Prebenjamí representant de l'escola del Barça.

Aquesta incorporació es faria efectiva a partir de la segona volta, ocupant la vacant deixada després de la retirada del San Cristóbal.

Els partits no tindrien validesa de cara a la classificació, però permetrien mantenir ocupats a tots els equips sense necessitat que cada setmana un d'ells hagi de descansar.


Segons recents declaracions de Joan Laporta al canal Barça TV “Els nostres tècnics segueixen molt de prop el Grup 18, i la nostra incorporació en aquesta competició permetrà millorar als nostres jugadors, al mateix temps que ens facilitarà el seguiment de prop de alguns jugadors d'aquest grup que ens interesen”.

2 comentarios:

mac ha dit...

que dia era hoy??

Me lo he creido hasta que he leido lo de las declaraciones de Joan Laporta!!
Muy bueno!!

Esport_i_diversió ha dit...

Llàstima que hagi estat una innocentada !! Segur que a molts dels nens (i pares, siguem sincers...) els hagués fet molta il•lusió jugar contra el Barça i experimentar les mateixes sensacions que els nens del Manresa.

Compta fins a tres i...