headerphoto
Prem sobre el títol de l'entrada per a veure tots els comentaris.

Jornada:13 (17/01/2009)





foto: Rivales, pero ante todo ... amigos (Toni Arnaus)

12 comentarios:

rafa ha dit...

P.B.LLORENS 0 C.E.MANRESA 9
Partido sin historia con dominio total de manresa efectuando un juego muy gris sin jugadas de merito por destacar pero la superioridad del manresa avala el resultado corto porque hoy se disparo mas veces alos postes que a gol ya que se perdieron ocho ocasiones de gol estrellando el balon en el poste.
Esperamos mantener este nivel ya que a partir de la jornada que viene tenemos un calendario muy complicado ya que recibimos el sant cugat y acabamos la primera vuelta en el jabac y estamos espectantes del rendimiento de nuestros chavales.

Guillermo ha dit...

Natació Terrassa - Barbera (3-1)
Tras una primera parte "aceptable" en la que pronto quedó decidido el encuentro del lado de los locales, tuvimos una segunda parte para olvidar, en la que el equipo no realizó el futbol a que nos tiene acostumbrados y en la que una "jugada de estrategia" mal ejecutada se convirtió en el único gol visitante.
La colegiada del partido, por no saber, no sabía ni cuanto dura un partido de prebenjamines, pues recortó casi 5 minutos cada parte. Por suerte, en esta ocasión contó con la colaboración de jugadores, entrenadores y público, que se lo pusieron fácil, pero por desgracia no siempre sucede así.
En esta ocasión lo único positivo fueron los tres puntos, aunque con el mal sabor de boca que te deja saber que se podía haber hecho mucho mejor.
La semana próxima toca jugar nuevamente en casa, con la oportunidad de demostrar que lo de esta semana solo fue un mal día.

Administrador ha dit...

Resultat partit endarrerit jugat entre setmana.
Can Parellada 3-5 Jabac Terrassa
(pendent de confirmació oficial)

BAGENC ha dit...

JABAC TERRASSA 4 FRUITOSENC 0

tonia ha dit...

SANT CUGAT 9 SAN LORENZO 3

Tot i el resultat del partit el SantCu continua sense oferir el seu millor joc. Aquesta jornada el San Lorenzo, últim classificat amb només cinc gols a favor en el que portem de lliga,aconseguia batre la porteria local en tres ocasions. Els vermells-i-negres segueixen sense practicar aquell futbol que es va imposar al Natació i Jabac Terrassa. Esperem que el SantCu recuperi la forma de cara a la propera jornada i pugui exercir novament de matagegants i afegir de pas més emoció a aquest grup.

Esport_i_diversió ha dit...

Sant Quirze 5 – Can Parellada 2.

El Sant Quirze es presentava amb els jugadors justos al partit d’avui, per dues baixes per malaltia i ha sortit fred a jugar i com si guardés forces per poder aguantar tot el partit. Així, la primera part ha estat ensopida i gris, i només a les acaballes a fet el primer gol anant al descans amb aquest solitari gol.

La segona part ha començat amb més empenta, el joc ha millorat força i, amb jugades ben trenades, el SQV ha fet tres gols més que deixaven sentenciat el partit amb aquest 4-0 a mitjans de la segona part. A partir d’aquí, i fins al final de l’encontre, el moviment del marcador ha estat 4-1, 5-1 i 5-2.

Внукот ha dit...

I like you blog. :)


http://babamitrajanka.blogspot.com

Alejandro ha dit...

Mirasol 1 - 3 Gimnastic

Alejandro ha dit...

Mirasol 1 - 3 Gimnastic
Partit lleig, on el Gimnastic no a desenvolupat el seu joc habitual.
Primer el Gimnastic marca amb un gol de inteligencia, sac de banda rapid i davant de porteria sol el davanter no perdona. Cap al final de la primera part el Mirasol empata amb un contratac molt ben transformat.

A la segona part el domini del Gimnastic a sigut mes clar pero sense transformar les ocasion, nomes amb un corner i una contra el gimnastic es ficaba 1-3. A partir de aqui el Mirasol comença a apretar i se li anula un gol i a fallat un parell d'ocasion.
Victoria justa i a rebre el P.B.Rollens.
Sort a totom!

Galindo ha dit...

Sant Quirze-Can Parellada 5-2
Partido disputado en el municipal del Sant Quirze, con un resultado en la primera mitad de 1-0,donde el gran juego en equipo, como en otros partidos había desaparecido por arte de magia.Ya en la segunda mitad el individualismo de algunos jugadores realzaban un buen juego vistoso pero que no acababa de convencer ya con el resultado final de 5-2 sumamos los tres puntos muy valiosos para mantenernos en puestos de UEFA.
DESDE AQUÍ FELICITAR A LOS DOS EQUIPOS.

Guillermo ha dit...

Para los amantes de las estadísticas, y para no perder las buenas costrumbres, os pongo los goles del Natació, pues en la crónica no los dije.
El 1º de Marc, el 2º de Victor S. y el 3º de Arnau.

¿No sabe nadie el Resultado del Partido de La Maurina?.
¡¡ A lo mejor tengo un pleno !!

Cala ha dit...

Hola os pongo el resultado de La Maurina.

Maurina Egara 6 - Cerdanyola 4

Compta fins a tres i...