headerphoto
Prem sobre el títol de l'entrada per a veure tots els comentaris.

Jornada:14 (24/01/09)

Esperem els vostres comentaris, com cada setmana.

6 comentarios:

fair play ha dit...

Natació - Can Parellada, suspendido por viento huracanado.

rafa ha dit...

MANRESA 6 SANT CUGAT 2

Partido muy disputado en la primera parte con un manresa trabajador y luchador ya que tenia que luchar contra el viento y el sant cugat a la hora.
despues de dos remontadas del sant cugat 1 a 1 y 2 a 2 el manresa pudo terminar la primera parte con un 3 a 2 justito.
pero la segunda parte ya fue mas clara para el manresa que con un MARCD PADILLA estelar pudimos dejar el partido sentenciado con un 6 a 2 final
La semana que viene acaba la primera vuelta con un partidazo en terrasa el jabac y el manresa se desputaran el dominio del grupo ya que son 1º y 2º clasificados y esperamos acabar esta vuelta imbatidos .

BAGENC ha dit...

FRUITOSENC 3 SANT QUIRZE 2
Molt bon partit el que hem vist avui. La primera part amb un domini inicial del SQV ha finalitzat amb 0 a 1. A la segona part l´equip de casa, ha sortit amb les piles carregades, i ha atacat insistentment fins aconseguir el gol de l´empat.Seguidament l´equip del SQV ha tornat a marcar, però el Fruitosenc ha tornat a lluitar com darrerament ens té acostumants, i ha empatat el partit.El joc dels locals ha pujat de revolucions encara més, fins marcar el tercer.
S´ha de felicitar als nois del SQV pel seu bon futbol, i als nostres, que han treballat molt i bé, per aconseguir una victòria contra un equip que ocupa les posicions capdavanteres de la classificació.

tonia ha dit...

Manresa 6 - Sant Cugat 2

El somni no es va fer realitat. En aquesta ocasió el SantCu no va poguer exercir de matagegants com ho va fer contra el Jabac i Natació. Si bé a la primera part els vermells-i-negres sorprenien al Manresa avançant-se al marcador als primers minuts (0-1) i plantant cara fins al descans (3-2), el Manresa aprofitava la segona meitat per imposar-se definitivament per 6-2.

Sense treure mèrits a la victòria dels locals, cal destacar que els del Vallès es presentaven a disputar aquest partit amb només un canvi, fet que va influir considerablement a la segona part, on el fort vent en contra s'afegia al desgast dels jugadors visitants limitats en les substitucions, factor que el Manresa sí va poder aprofitar, juntament amb el seu bon joc, per sentenciar el partit.

Felicitar als jugadors del SantCu pel seu esforç contra el millor equip, amb diferència, d'aquest grup i, segurament, campió d’aquesta lliga.

Esport_i_diversió ha dit...

FRUITOSENC 3 SANT QUIRZE 2

Continua el degoteig de baixes al SQV que deixa a l'equip cada cop a menys opcions i més nervis.

Felicitar al Fruitosenc per la seva fe i lluita que ha fet que donessin la sorpresa de la jornada, atenent als resultats precedents d'uns i altres.

pepe ha dit...

GIMNASTIC - RAMON LLORENS
Suspendido por el viento.

Compta fins a tres i...