headerphoto
Prem sobre el títol de l'entrada per a veure tots els comentaris.

Pluja de milions a Terrassa

Els reis d'orient van passar per Terrassa i van deixar regals en forma de milions d'euros.
"La grossa a Sant Quirze, i el nen a Terrassa", està vist que la sort està prop del Grup 18.

Això que surt a la foto són 600.000 € (d'un amic)

1 comentarios:

Esport_i_diversió ha dit...

La grossa cau a Sant Quirze a l'administració regentada durant molts anys per l'entrenador del Prebenjamí A, equip d'aquest grup 18.

Doncs sí, l'entrenador del Sant Quirze A prebenjamí, equip d'aquest grup 18, el Sr. Josep Pujol, ha estat durant molts anys el propietari de l'administració de loteries número 1 de Sant Quirze del Vallès que va repartir 60 sèries de la grossa de Nadal.
Aquesta administració la regenta actualment el seu fill, en Cisco, des de que es va jubilar el nostre veterà i apassionat entrenador, ara ja fa sis anys. Sembla, però, que la major part de la loteria (51 de 60 sèries segons el Diari de Sabadell) es va vendre al veí barri de Can Rull de Sabadell i, si va quedar quelcom, no va ser gran cosa a Sant Quirze.

El loteria que va vendre el CF. Sant Quirze crec que estava comprada en aquesta administració però no va ser agraciada.

Jo mateix vaig comprar loteria el diumenge 21 al matí, després de felicitar per telèfon les festes al Sr. Pujol i no em va tocar res. Si el 32365 encara estava exposat a la vitrina, cosa que no sé, si hagués mirat un parell de pams en una altra direcció potser ara hauria cobrat 600.000 € a repartir entre diversos familiars,... En fi, no sé si tornaré a tenir mai la Grossa tan a prop.

Moltes felicitats als agraciats.
(jo no en conec a cap).

Suposo que no haurà quedat vacant la plaça d'entrenador del SQV A, perquè des que vàrem marxar de vacances no he vist al Sr. Pujol i no hem pogut comentar res (de tota manera, si fos perquè li hagués tocat també a ell, estaria content que haguéssim de buscar nou entrenador !!)

Compta fins a tres i...