headerphoto
Prem sobre el títol de l'entrada per a veure tots els comentaris.

Jornada: 21 (21/03/09)




foto: Natació Terrassa - Ramon Llorens "Jordi consiguió el octavo de su equipo"(Agapito)

3 comentarios:

Guillermo ha dit...

Natació Terrassa - Ramón Llorens (8-0)
Partido plácido para los locales que en pocos minutos conseguían distanciarse en el marcador.
Durante el partido, los jugadores tuvieron ocasión de jugar en varias posiciones y de paso preparar los próximos encuentros contra rivales de la talla de Gimnastic, Sant Cugat o Jabac Terrassa.
Los goles del Natació corrieron a cargo de: Marc(2 goles), Eric(3 goles), Iván, Jordi y el que falta fue en propia puerta.

Galindo ha dit...

Maurina - Sant Quirze 1-2

Partido de la jornada y nunca mejor dicho,lo puedo asegurar, porque a sido una mañana donde el duelo por una victoria que valía 3 puntos a estado muy disputado por los dos equipos.En la primera mitad conseguia la Maurina un gran gol de jugada, que recibíamos como un jarro de agua fría. Pero la insistencia de los chavales y las ganas de conseguir una victoria,no abandonabamos el área del contrario donde nuestros delanteros eran un sin vivir para la defensa de la Maurina,pero en una de las jugadas, por mediación de joan el defensor desvia el balón con la mano donde el colegiado no duda en pitar la pena maxima donde Raúl colocaba el marcador en 1 a 1.
Ya faltando 12 minutos para el final del encuentro marcaba el Sant Quirze el segundo gol, que nos daba el oxígeno suficiente para soportar el resto de partido con una victoria merecida y muy valiosa, pero padeciendo hasta el final.Felicidades a los chavales del Sant Quirze y sobre todo la defensa que hoy han trabajado duro.

tonia ha dit...

Mirasol 2 – Sant Cugat 8

Tot i que el Mirasol afrontava aquest partit amb la moral pels núvols després de derrotar la setmana anterior el Ramón Llorens per un contundent 0-18, en aquesta ocasió no va poder fer realitat el seu desig d’assolir una nova victòria en front del Sant Cugat com ho va fer a la primera volta.
Aquesta jornada els vermells-i-negres van aprendre bé la lliçó dels errors comesos la primera volta i, no tant llunyans, els de la setmana passada en front del Júnior i, des del primer minut, van sortir concentrats i amb les idees clares.
Amb més ordre en les posicions i equilibri entre línies, els de Coll Favà van anar per el partit amb la motivació afegida de venjar-se del resultat de l’anada. I així ho van fer. Als primers quinze minuts, els visitants s’avançaven en el marcador amb dos gols. Poc abans del descans, el Mirasol escurçava distàncies a la sortida d’un còrner (1-2).
La segona meitat va ser de clar domini pel SantCu. El futbol desplegat pels jugadors santcugatencs va fer impossible qualsevol intent del Mirasol de contrarestar l’allau ofensiu del conjunt vermell-i-negre. Desbordats clarament en totes les línies i sense poder fer-se amb el control de la pilota, els verd-i-blancs es veien totalment superats per l’equip veí que esborrava del camp un Mirasol resignat i impotent davant del bon joc rival que arribava al final de l’enfrontament amb un parcial d’1-6.
Aquest resultat permet al SantCu recuperar el quart lloc a la classificació a l’espera d’afrontar, d’aquí a dos setmanes, el seu particular “tourmalet” amb els desplaçaments consecutius als camps del Natació i Jabac Terrassa, i la visita a casa del Sant Quirze.
Confiem en que els nostres nanos arribin en les millors condicions per resoldre amb nota aquests, de ben segur, emocionants compromisos.

Compta fins a tres i...