headerphoto
Prem sobre el títol de l'entrada per a veure tots els comentaris.

Jornada: 29 (23/05/08)




Foto: Can Parellada - Natació "Guillem inauguró el marcador" (Agapito)


foto: Can Parellada - Natació "el Can Parellada disputó su último encuentro en su campo, antes del inicio de las obras para instalar el cesped artificial" (foto Manolo Tena)

6 comentarios:

Guillermo ha dit...

Can Parellada – Natació Terrassa (4-4)
El partido comenzó tras un minuto de silencio en memoria del abuelo de nuestro jugador Marc Lancina.
A pesar de que los jugadores intentaron dedicar la victoria a su compañero, se encontraron frente a un Can Parellada que nada tiene que ver al equipo contra el que nos enfrentamos en la primera vuelta.
Se adelantó el Natació meditante lanzamiento lejano, pero estuvo más acertado de cara a portería el Can Parellada, que conseguía dar la vuelta al marcador para irse al descanso con un meritorio 3-2.
Tras la reanudación llego el 4º del Can Parellada, que provocó la reacción de los visitantes, para conseguir nuevamente salvar un punto en los instantes finales del partido.
Por el Natació marcaron Guillem, Jordi, Victor S. y Arnau.
En definitiva, reparto de puntos que hace justicia a los meritos de unos y otros.
Ahora solo falta afrontar un partido más de esta liga ya sentenciada, que se está haciendo larga para nuestros pequeños. (parece que ya sólo piensan en la final de la Champions, ja ja..)
Además de disfrutar de este interesante partido, tuve la ocasión de saborear una cerveza bien fresquita en compañía de Manolo Tena, que nos obsequiará esta semana con sus interesantes fotos, además del video del partido.

Administrador ha dit...

El partit entre el Junior i el Cerdanyola, ajornat a causa de la participació de jugadors del Junior en el partit de fi de temporada del programa del Canal Català Vallés "l'onze ideal"

Galindo ha dit...

Sant Quirze - Fruitosenc (6-0)
Partido donde el San Quirze, se presentó sin ninguna baja, con su plantilla alcompleto.Los jugadores supieron mantener su sistema de juego, cortando al equipo contrario y no dejar que mantuvieran el balón por mucho tiempo.Conforme pasaban los minutos los locales tras jugada y goles nos ibamos al descanso con el resultado de 3-0. Ya en la segunda mitad tras el esfuerzo de la gran defensa del Fruitosenc marcaba los Sanquirzenses 3 goles más, colocando el resultado final en 6-0.
Felicitaciones al los jugadores del Fruitosenc por el esfuerzo realizado, que lucharon hasta el ultimo minuto de partido. Y claro está,a toda la plantilla del Sant Quirze.
Y no me despido sin dar la henorabuena a todos los chabales de tengan la oportunidad el proximo mes de Junio de realizar las pruebas en el Español.
SUERTE A TODOS

tonia ha dit...

Sant Cugat 4 – Manresa 7

El SantCu ho va intentar. En l’últim partit de la temporada a casa els jugadors vermell-i-negres van plantar cara al Manresa, però no van poder vèncer al, sense cap mena de dubtes, millor conjunt d’aquest grup 18. Els locals mostraven la seva indiscutible esportivitat i rebien amb un passadís entre aplaudiments al flamant campió de lliga.

Els locals van saltar el terreny de joc ben concentrats, amb la intenció de donar la sorpresa de la jornada i aconseguir ser el primer equip en derrotar els vermell-i-blancs, invictes a falta d’un partit per a la finalització del campionat.

El somni era possible. El joc desplegat a la primera part pel SantCu així ho evidenciava. Tot i que el Manresa inaugurava el marcador (0-1), els locals remuntaven el resultat i aconseguien situar-se per davant en el marcador (2-1). Els jugadors vermell-i-negres s’ho creien i intentaven ampliar l’avantatge, però en front estava el campió. Minuts abans de marxar al descans, el Manresa empatava i tornava a avançar-se en el marcador (2-3).

A pesar de l’esforç dels jugadors del SantCu, la superioritat del Manresa era evident, tant en el joc com en la condició física. Cinc jugadors de refresc a la banqueta per dos del SantCu. Un dels principals errors del conjunt vermell-i-negre aquesta temporada i que l’hi ha passat factura en més d’una ocasió.

¿Com es pot afrontar una temporada amb només dos jugadors a la banqueta?
I si es en el Grup 18... ni parlem!

La segona part el Manresa aprofitava la seva banqueta per anar dosificant els seus jugadors. Les rotacions del conjunt manresà i la seva qualitat proporcionava al partit un ritme elevadíssim que va acabar superant els locals amb el resultat final de 4-7.

Felicitar als jugadors del Sant Cugat pel seu paper al llarg d’aquesta temporada, que tot i les adversitats viscudes, finalitzaran el campionat entre els cinc primers. De ben segur, amb més ordre i millor planificació haguessin assolit millors resultats.

Felicitats també al Manresa per la seva magnífica temporada i per el bon joc exhibit.

Esport_i_diversió ha dit...

¿Com es pot afrontar una temporada amb només dos jugadors a la banqueta?
I si es en el Grup 18... ni parlem!

Millor pels nens que així juguen més minuts !! I si acaben els partits més cansats o en guanyen més, tant i fa !! L'important és que juguin com més millor !!

Guillermo ha dit...

En cambio, yo pienso, que mas importante que jugar 5 o 10 minutos mas, es que todos los que jueguen lo hagan sintiendose igual de importantes, aportando al equipo sin discriminar entre "titulares" y "reservas".
Manresa, Jabac, Natació y Junior son ejemplos de plantillas largas con buenos resultados esta temporada.

Compta fins a tres i...